komora-vacum-vac-2

KOMORA VACUM

Urządzenie przeznaczone do strukturalnego nasycania grzybów wodą lub roztworami do określonych parametrów technologicznych.

Celem tego procesu jest przygotowanie struktury produktu do kolejnych etapów technologicznych, takich jak blanszowanie lub mrożenie.

Pieczarkę można “obrabiać” pokrojoną lub w całości. Konstrukcja zapewnia bardzo łatwe utrzymanie wysokiej higieny produkcji oraz wysoką ergonomiczność pracy (profile zamknięte, łatwe mycie całej konstrukcji, itp.). Obsługę całego zestawu ułatwia zabudowany podest obsługowy.

Urządzenie zostało zaprojektowane i wykonane tak, że materiały pomocnicze (smary, oleje itp.) nie mogą wejść w kontakt z produktem.

Wydajność 3-4 cykle/h

ZAPYTAJ O PRODUKT

Skontaktuj się z nami! Dobierzemy indywidualnie parametry techniczne i wydajność urządzenia do Twoich potrzeb!

POLECANE MASZYNY