rozparzacz-slimakowy-do-warzyw-okopowych

ROZPARZACZ ŚLIMAKOWY

Urządzenie przeznaczone do poddania produktu wysokiej temperaturze w określonym czasie celem jednolitego ugotowania w całej objętości.

Produkt dozujemy do części zasypowej, z której przedostaje się do przestrzeni roboczej. W rurze z umieszczoną w środku wstęgą ślimaka produkt obraca się w wodzie jednocześnie mieszając i przemieszczając go wzdłuż ślimaka. Urządzenie jest bezpieczne dla produktu, nie powoduje jego  uszkodzeń. Urządzenie przeznaczone do produktów podawanych w całości np. burak, ziemniak.

Z uwagi na większe gabaryty produktu ta maszyna dostosowana jest do pracy w dłuższym czasie  rozparzania np. godzinę.

Urządzenie posiada wbudowany system utrzymania temperatury.

Wydajność dostosowana do potrzeb klienta.

ZAPYTAJ O PRODUKT

Skontaktuj się z nami! Dobierzemy indywidualnie parametry techniczne i wydajność urządzenia do Twoich potrzeb!

POLECANE MASZYNY